Brievenbusdozen

Brievenbusdoos

Wilt u documenten, tijdschriften of andere platte artikelen verzenden en er zeker van zijn dat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen? Dan is een brievenbusdoos precies wat u zoekt! Deze is, zoals de naam al aangeeft, plat en smal genoeg om door de gleuf van een brievenbus te passen. De diverse dozen op maat uit het ruime assortiment van de Dozenproducent.nl zijn bestemd voor pakketten die zonder opvulmateriaal worden verzonden. Wij kunnen u helpen aan iedere brievenbusdoos die u maar hebben wilt!

Brievenbusdoos kopen

Er zijn verschillende voordelen aan een brievenbusdoos kopen. Het verzenden kost een stuk minder dan wanneer het om pakketpost gaat. Dus tenzij u een hele dikke pil wilt versturen, kan deze doos ook als boekverpakking dienen.

Er zijn echter wel beperkingen, die bepalen of een brievenbusdoos kopen voor u wel zo’n goed idee is. Ten eerste mag deze een formaat hebben van maximaal 38 x 26.5 x 3.2 centimeter en niet meer dan 2 kilogram wegen. Worden deze normen overschreden, dan is er dus sprake van een postpakket dat niet door de brievenbus past. Bovendien worden er in dat geval hogere verzendkosten in rekening gebracht.

Brievenbusdoos A4

Een gangbaar formaat voor een brievenbusdoos is A4. Deze heeft een formaat van 30.5 x 22 x 2.5 centimeter en zit daarmee ruim onder de eerder genoemde maximum grootte. Uiteraard is de box zelf ietsje breder, zodat een document van A4 formaat er gemakkelijk in past. Welke kleur u ook kiest, u profiteert van een stevige kwaliteit materiaal waarmee de inhoud van uw pakket altijd beschermd wordt. De brievenbusdoos in A4 formaat behoort tot de populairste verpakkingen die Dozenproducent.nl u kan leveren!

Brievenbusdoos A5

Documenten en andere voorwerpen kunnen natuurlijk allerlei verschillende afmetingen hebben. Wellicht passen ze heel goed in een brievenbusdoos voor inhoud van A5 afmetingen. En ook hiervoor kunt u uiteraard prima terecht bij Dozenproducent.nl! U kunt ze in elke hoeveelheid bij ons afnemen die u wilt. Hoe meer u er aanschaft, hoe lager de prijs per stuk wordt. Ook de basiskleur van uw brievenbusdoos in A5 formaat - wit, zwart of bruin - bepaalt u helemaal zelf!

Brievenbusdoos A6

Een veelzijdige brievenbusdoos in A6 uitvoering kan heel goed als giftbox dienen. Waar u deze ook voor wilt gebruiken, bij Dozenproducent.nl vindt u ook verpakkingen in dit formaat! Want hoe groot of klein uw te versturen artikelen ook zijn, bij ons haalt u altijd het perfecte verzendmateriaal in huis. Bent u niet helemaal zeker of de afmetingen van een brievenbusdoos in de A6 variant aan uw wensen voldoen? Bekijk dan gerust onze afdeling over formaat bepalen of neem contact met ons op.

Brievenbusdoos op maat

Soms denkt u de juiste verpakking te hebben gevonden maar is die net te ruim of is het artikel dat u wilt versturen iets te groot. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres voor een brievenbusdoos op maat! Laat ons weten hoeveel dozen u nodig heeft en hoe breed, hoog en lang deze moeten zijn. Zo bent u er zeker van dat uw artikelen perfect in uw verzendmaterialen passen. Voor een perfecte brievenbusdoos op maat moet u daarom bij Dozenproducent.nl zijn!

Brievenbusdoos bedrukken

Wilt u een persoonlijke boodschap overbrengen aan de ontvanger van uw pakket of reclame te maken voor uw onderneming? Dan kiest u ervoor om uw brievenbusdoos te laten bedrukken! Of we het dan alleen over de bovenkant of ook de zijden hebben, is helemaal aan u. Datzelfde geldt voor de het aantal kleuren. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Laat daarom vooral aan ons weten hoe u wilt dat wij uw brievenbusdoos bedrukken, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat weten te komen.

Brievenbusdoos bestellen

Onze onberispelijke kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en snelle verzending vertellen u al waarom u het beste uw brievenbusdoos bij ons kunt bestellen. Maar dat geldt ook voor vele andere verpakkingen! Want van onder andere geschenkdoosjes, magazijnbakjes en kokerdozen vindt u geen betere dan bij Dozenproducent.nl. Al een kwart eeuw zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van de veiligste producten om uw goederen mee te versturen. Bij ons bent u bovendien altijd voordelig uit: bekijk dan ook zeker onze restpartijen om te zien of u daar een fijne deal uit kunt slepen. Kies voor om Dozenproducent.nl om uw brievenbusdoos te bestellen in de gewenste oplage, samen met alle andere verpakkingsmaterialen die u maar nodig heeft!