Boekverpakking

Boekverpakking

Wanneer u een boek verzendt, wilt u niet dat deze kan schuiven of beschadigen. Kies daarom voor de hoogwaardige boekverpakking van Dozenproducent.nl! Wij garanderen een stevige doos waarmee u boeken en andere kwetsbare producten slim en veilig verpakt voordat u ze bij uw postbedrijf aflevert. De ontvanger zal maar wat blij zijn met een bestelling die in onberispelijke staat aankomt! Laat dat maar met een gerust hart aan de boekverpakking van Dozenproducent.nl over.

Boekverpakking bedrukken

Kies voor een persoonlijke uitstraling van uw verzendmateriaal door uw boekverpakking te laten bedrukken. Bij Dozenproducent.nl heeft u de keuze uit teksten en afbeeldingen in het zwart, in twee verschillende kleuren of een keuze uit het gehele spectrum in full colour. Denk aan uw bedrijfslogo, huisstijl, slogan of een persoonlijke boodschap. Bij Dozenproducent.nl kunt u uw boekverpakking precies laten bedrukken zoals u die in gedachten heeft! Standaard heeft u wit, zwart en bruin als achtergrondkleuren. De rest van het uiterlijk van uw verzendmaterialen bepaalt u zelf.

Boekverpakking maten

Wilt u alles van novelles tot omnibussen en andere dikke pillen veilig kunnen versturen? Dan vindt u de perfecte boekverpakking in diverse maten in ons ruime online assortiment! Misschien treft u hier niet direct de afmetingen die u nodig heeft. Gelukkig kunnen wij u ook maatwerk bieden. Geef ons daarom door welke lengte, breedte, hoogte en eventueel vorm u graag bij ons zou willen aanschaffen. Wij gaan dan direct aan de slag om uw boekverpakking in de juiste maten voor u te realiseren!

Boekverpakking verzenden

Wanneer u snel specifiek verpakkingsmateriaal nodig heeft, bent u bij Dozenproducent.nl aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk uit voorraad uw ideale boekverpakking verzenden. Let wel, het gaat dan om de onbedrukte en onaangepaste versie. Maar ook voor gepersonaliseerde dozen, kokers en vele andere soorten verpakkingen moet u absoluut bij ons zijn. Zodra u uw verzendmateriaal ontvangen heeft, kunt u veilig uw boekverpakking verzenden naar uw klanten. Maar dan wel voorzien van inhoud, natuurlijk!

Boekverpakking karton

Hoe stevig wilt u uw dozen hebben? Dat mag u bij Dozenproducent.nl helemaal zelf bepalen! Vanuit onze online groothandel ontvangt u een boekverpakking van karton van de gewenste kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit dozen van 3.0 millimeter. Het hangt er maar net vanaf hoe stevig u uw boeken wilt verpakken en of er nog luchtkussenfolie of ander materiaal ter bescherming aan te pas komt. Dat moet wel meeberekend worden om de juiste boekverpakking van karton te kunnen kiezen.

Boekverpakking bestellen

Voor een veilige verzending doet u er verstandig aan om bij Dozenproducent.nl uw boekverpakking te bestellen! Zowel qua stevigheid als kleur en uitstraling heeft u bij ons namelijk een volledig vrije keuze. Bovendien profiteert u in onze groothandel van de scherpste prijzen. Wilt u er eerst zeker van zijn dat uw verpakking aan al uw wensen en eisen voldoet? Dan kunt u bij Dozenproducent.nl eerst een model exemplaar aanvragen voordat u in een grote oplage uw boekverpakking gaat bestellen!