Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Kartonnen bierverpakking bestellen

Als u een brouwerij heeft of een bierverdeler bent, dan begrijpt u hoe belangrijk het is om uw bier veilig en efficiënt te verpakken. Een goede bierverpakking kan helpen om uw bier te beschermen tijdens transport en opslag, terwijl het tegelijkertijd uw merk kan promoten en uw klanten een positieve indruk kan geven.

Soorten kartonnen bierverpakking

Er zijn verschillende soorten bierverpakkingen beschikbaar, waaronder kartonnen bierverpakkingen en kartonnen bierkisten. Kartonnen bierverpakkingen zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te stapelen, waardoor ze ideaal zijn voor transport en opslag.

Bierverpakking bedrukken

Bovendien kunnen kartonnen bierverpakkingen worden bedrukt met uw bedrijfslogo, merknaam en andere belangrijke informatie. Dit helpt bij het creëren van merkherkenning en kan uw klanten helpen om uw bier makkelijker te herkennen in de winkel.

Naast het beschermen van uw bier tijdens transport en opslag, kan een goede bierverpakking ook helpen bij het opbouwen van loyaliteit onder uw klanten. Door uw bier op een professionele manier te presenteren in een mooie verpakking, kunnen klanten een positieve indruk krijgen van uw merk en eerder geneigd zijn om bij u terug te keren voor een herhaalaankoop.