Bierdozen

Bierdozen

Wie graag een slokje lust, weet wat gezelligheid is. Geniet wel met mate, natuurlijk. We doelen hier op onze charmante bierdozen, waarmee u op een stijlvolle manier uw favoriete speciaalbier aan iemand cadeau kunt doen. Iedere geschenkverpakking is beschikbaar in drie verschillende formaten met ruimte voor drie, zes of negen flesjes. Wij gebruiken karton van de hoogste kwaliteit waarmee u al uw speciaalbieren op een leuke manier overhandigt. Bekijk alle mogelijkheden van onze bierdozen en kies uw ideale verpakking!

Bierdozen bedrukken

Heeft u een speciale boodschap voor de ontvanger of wilt u graag uw logo en slogan op uw verpakkingen hebben staan? Laat dan uw bierdozen bedrukken bij Dozenproducent.nl! Een print met enkel zwarte inkt is mogelijk maar ook twee of meerdere kleuren behoren tot de mogelijkheden. De keuze hangt mede af van het karton, dat leverbaar is in wit, zwart of bruin. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef ons gerust door met welke tekst of afbeelding wij uw bierdozen mogen bedrukken!

Bierdozen bestellen

Bij Dozenproducent.nl kunt u met groot gemak uw bierdozen en ander verpakkingsmateriaal bestellen. Uw specifieke wensen zijn voor ons erg belangrijk. Zo zijn bijvoorbeeld onze geschenkdozen ook op maat leverbaar. Want zeg nu zelf, u wilt toch wel dat de inhoud perfect past in de verpakking die u op het oog heeft? Om daarvan zeker te zijn kunt u bij ons een model exemplaar aanvragen voordat u uw bierdozen gaat bestellen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!