Dozen bestellen

Dozen bestellen

Het is bij Dozenproducent heel eenvoudig om dozen te bestellen. Onze dozen staan op voorraad en zijn daarom snel leverbaar. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Zoals: A4 dozen, postdozen, geschenkdozen, vouwdozen (enkelgolf én dubbelgolf) en onze specials. Ook kunt u voorraaddozen door ons laten bedrukken voor een persoonlijke uitstraling of bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Ontdek het gemak van dozen bestellen in onze webshop!

Dozen bestellen op maat

Voor onze verschillende dozen die u kunt bestellen op maat, bepaald u zelf de stevigheid en de kleur van het karton. Verschillende soorten dozen waar u uit kunt kiezen zijn vouwdozen of stansdozen op maat. Wij werken met verschillende soorten golfkarton, elk met hun eigen specificaties. Bij ons kunt u al terecht voor één doos en u hebt altijd de mogelijkheid om bij te bestellen. Bent u van plan om dozen te bestellen op maat? Dan staan wij voor u klaar in onze webshop!

Dozen bestellen met logo

Het behoort zeker tot de mogelijkheden om dozen te bestellen met uw eigen logo. Dit is een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Wilt u ook teksten plaatsen? Dan is het belangrijk om de teksten aan te leveren in lettercontouren, dit zorgt ervoor dat de teksten niet verspringen. Wij werken met drie soorten bedrukkingen namelijk:

  • Flexo, dit is alleen zwart
  • Zeefdruk, maximaal twee kleuren
  • Offset UV, waarbij de kleuren fotografisch zijn met een lichte glans
  • Digitaal, full colour (Inkjet)

Wilt u dozen bestellen met logo? Ontdek de voordelen van onze webshop!

Dozen bestellen goedkoop

Op zoek naar hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Bij ons is dozen bestellen goedkoop en betaald u geen stansmeskosten. U vindt in ons ruime assortiment ongetwijfeld de doos die u nodig hebt. Wij hebben alles van kalenderdozen tot juweliersdoosjes. Dankzij onze calculator kunt u heel eenvoudig de prijs van uw bestelling berekenen. Dozen bestellen doet u goedkoop en eenvoudig bij Dozenproducent!

Dozen bestellen online

Bij Dozenproducent is het mogelijk om uw dozen online te bestellen. U geeft aan ons uw wensen door en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel ter plaatse is. Op onze website is het heel eenvoudig om het juiste formaat te bepalen van de bestelling. Ook is het mogelijk om een modelexemplaar te bestellen, zodat u een goede indruk krijgt hoe de uiteindelijke bestelling eruit gaat zien. Bent u van plan om uw dozen te bestellen online? Wij helpen u graag!

Kartonnen dozen bestellen

Wij zijn al 25 jaar dé specialist in verscheidene dozen op maat en dus de beste plek om uw kartonnen dozen te bestellen. Het is mogelijk om uw bestelde dozen door ons te laten bedrukken. In onze webshop kunt u heel gemakkelijk aangeven welke afmetingen u nodig hebt en ook niet onbelangrijk... het aantal. Of u nu van plan bent om restpartij dozen of kartonnen dozen te bestellen voor zakelijk of particulier gebruik, Dozenproducent staat voor u klaar!