Vouwdozen

Vouwdozen op maat

Eenvoudig in ontwerp maar efficiënt in gebruik. Dat is de perfecte manier om onze vouwdozen op maat te beschrijven! Zeker aangezien u zelf bepaalt, zodat alles wat u maar wilt verzenden er altijd in zal passen. Het handige aan deze verpakking is dat u zowel de onder- als de bovenkant heel gemakkelijk dichtvouwt. Alles wat u verder nog voor het dichtmaken nodig bent is een sterke rol tape. Bekijk de vouwdozen op maat in ons brede assortiment en maak uw keuze!

Kartonnen vouwdozen op maat

Wij zijn ons heel bewust van alles wat er met een pakket kan gebeuren nadat u het heeft afgegeven. Daarom kunt u ervan op aan dat onze kartonnen vouwdozen op maat van stevig golfkarton zijn gemaakt! Wanneer u ook nog gebruik maakt van luchtkussenfolie, pakpapier of ander opvulmateriaal, verlaagt u de risico’s die uw pakket kan oplopen aanzienlijk. Het resultaat is een tevreden ontvanger van uw pakket, die met onze kartonnen vouwdozen verstuurd zijn! Kies daarom voor onze vouwdozen op maat.

Vouwdozen op maat laten maken

Omdat ieder object qua afmeting verschilt, bent u bij Dozenproducent aan het juiste adres om uw vouwdozen op maat te laten maken. Wij zorgen ervoor dat het verpakkingsmateriaal dat wij leveren ruim of juist heel precies om uw artikelen heen past. Hoe? Heel simpel. U geeft ons uw gewenste afmetingen door en wij gaan aan de slag met uw persoonlijke vouwdozen! Op maat laten maken van uw verpakkingen wordt zo wel heel gemakkelijk.

Vouwdozen op maat bedrukken

Maak uw onderneming herkenbaar en laat uw vouwdozen op maat bedrukken. Bijvoorbeeld met uw huisstijl en/of bedrijfslogo! Het aantal kleuren dat bij de opdruk gebruikt wordt bepaalt u zelf, evenals het aantal zijden dat van een afbeelding of tekst wordt voorzien. Ook is het helemaal aan u of het karton dat wij gebruiken wit of bruin is. Heeft u speciale wensen die u wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Vouwdozen op maat kwaliteit

Bij het samenstellen van uw vouwdozen op maat is de kwaliteit die hieraan te pas komt voor ons heel belangrijk. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent en wanneer onze verpakkingsmaterialen iedere toets van kritiek kunnen doorstaan! Daarom heeft u de keuze uit enkel- of dubbelgolf in meerdere diktes. U mag zelfs beslissen of uw vouwdozen op maat van de hoogste kwaliteit ook van handgrepen moeten worden voorzien! Dat maakt het dragen ervan een stuk eenvoudiger.

Vouwdozen op maat online

U vindt alle vouwdozen op maat van Dozenproducent online. Onze overzichtelijke website laat u precies zien welke opties u heeft per product. Ook losse platen golfkarton en een handige kartonnen vakverdeling behoren tot de mogelijkheden. Dat kan enorm helpen bij het indelen van de inhoud van uw vouwdozen op maat! In onze online shop vindt u alles wat u nodig heeft voor een veilige verzending. U kunt de dozen echter ook gebruiken om spullen in te bewaren.

Vouwdozen op maat bestellen

Wilt u graag de volledige controle hebben over het formaat en de opdruk van uw vouwdozen op maat? Dan is bestellen bij Dozenproducent de verstandigste keuze die u kunt maken! Ook andere verpakkingsmaterialen zijn bij ons volop leverbaar, waaronder:


Wellicht wilt u eerst iets tastbaars voordat u grote oplagen bij ons afneemt. Dat is geen probleem! Voordat u uw vouwdozen op maat gaat bestellen, heeft u namelijk de mogelijkheid om een model aan te vragen.