Vouwdozen

Vouwdozen

Vouwdozen zijn misschien wel de meest praktische dozen die u kunt kiezen, omdat deze in veel formaten beschikbaar zijn en u ze voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Zo hebben wij een A4-formaat dat perfect is voor het verzenden van belangrijke documenten en papieren, maar we hebben ook grotere formaten voor het verzenden van allerlei andere producten. Uiteraard worden de vouwdozen van Dozenproducent zo geleverd dat u ze nog in elkaar moet vouwen, waardoor u een hoop ruimte bespaart en u er grote aantallen kunt opslaan, zonder dat dit veel ruimte inneemt.

De Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is een van de meest gangbare soorten verpakkingen die er zijn. Deze doos heeft namelijk over het algemeen een wat groter formaat dan de meeste standaard dozen. Bovendien zijn ze te verkrijgen met enkele golf en dubbele golf. Afhankelijk van wat u gaat verzenden kunt u bepalen welke doos stevig genoeg is. De Amerikaanse vouwdoos met dubbele golf is bijvoorbeeld bedoeld voor een zware inhoud en ook uiterst geschikt voor internationaal transport.

Voordelen van een vouwdoos

Wanneer u niet zeker weet welke doos u het beste kunt gebruiken, is een vouwdoos bijna altijd een goede keus. De voordelen van een vouwdoos zijn eindeloos, maar we zetten de belangrijkste graag voor u op een rijtje:

  • Eenvoudige opslag
  • Duurzaam
  • Recyclebaar
  • In veel formaten verkrijgbaar

Na het kiezen van de juiste vouwdoos, kunt u deze eenvoudig in grote aantallen bij ons bestellen. Naast de voordelen van een standaard vouwdoos, kunt u bij ons ook dozen op maat laten maken met de 3D ontwerper. Daarmee bepaalt u zelf de kleur, de afmetingen en het soort doos dat u bestelt!

Vouwdoos eenvoudig bestellen

Bij Dozenproducent kunt u uw vouwdoos eenvoudig online bestellen. We hebben een breed assortiment aan kartonnen en restpartij dozen. Vraag daarom vandaag nog uw offerte op maat aan, zodat wij de bestelling zo snel mogelijk voor u klaar kunnen maken. Als u nog twijfelt over het type vouwdoos, kunt u bij ons vooraf een modelexemplaar aanvragen. Zo kunt u indien nodig altijd nog aanpassingen maken aan het model of de afmetingen. Een vouwdoos eenvoudig bestellen? Dat doet u bij Dozenproducent!