Kwaliteit en betrouwbaar

Op zoek naar een goede kartonnen doos voor uw pakketten?Altijd zeker van de juiste kwaliteit voor al onze kartonnen doosjes

Wanneer u op zoek bent naar een kartonnen doos voor uw verzendingen, waarbij u zeker bent van een uniforme kwaliteit, bent u bij DozenProducent.nl aan het juiste adres. Onze kartonnen dozen en doosjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal van uitsekende kwaliteit. Bovendien kunnen wij u helpen met het op maat maken van het verpakkingsmateriaal, waarbij u de gewenste afmetingen, kwaliteit, bedrukking en gewenste aantallen aan ons door kunt geven. Maatwerk is mogelijk vanaf 10 stuks. Onze website laat u een compleet overzicht van de producten zien. Ook wanneer u aanverwante accessoires zoekt zoals wikkelfolie en tape, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje naar ons aanbod en geef meteen uw bestelling aan ons door.

Als ervaren leverancier zorgen wij voor de tijdige levering van uw verpakkingsmateriaal

U vindt in het assortiment van DozenProducent.nl kartonnen doosjes en dozen, maar ook een breed aanbod gerelateerde producten. Wij helpen u graag met het leveren van verzendverpakkingen, tape en etiketten, beschermingsmateriaal en wikkelfolie. Het maken van een betaling doet u met iDeal of achteraf. Onze bezorging van uw bestelling is gratis. Het is voor ons geen probleem u te helpen zelf de maat, kwaliteit en bedrukking van uw verpakking te bepalen.

Direct online bestellen

DozenProducent.nl maakt het u zo makkelijk mogelijk uw bestelling aan ons door te geven. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij dat deze na betaling zo snel mogelijk wordt verzonden. Ook kunt u er voor kiezen om het achteraf betalen. Wij zorgen dat u binnen 5 tot 10 werkdagen uw bestelling ontvangt. Wilt u meer weten? Neem dan zeker contact met ons op.