Doos met deksel

Doos met deksel

Wij hebben altijd verschillende dozen op voorraad. Ook voor een doos met deksel bent u bij ons daarom aan het juiste adres. Dit model is erg handig om spullen in te verzenden of te bewaren. Ze zijn namelijk erg stevig. Dat is nodig voor transport. Daarbij is een doos met deksel makkelijk te openen en te sluiten, zodat u ze kunt gebruiken om dingen in op te slaan en u er toch gemakkelijk bij kunt wanneer u iets nodig heeft. U kunt er bij ons zelf labels op laten drukken!

Kartonnen doos met deksel

Dankzij het stevige golfkarton dat wij gebruiken voor uw kartonnen doos met deksel, kunt u ervan op aan dat uw spullen goed beschermd zijn tijdens de zending of opslag. Dit materiaal beschermt goed tegen stoten en zal niet zomaar scheuren. Verder hoeft u bij ons geen grote partijen te bestellen. U kunt ook gewoon één kartonnen doos met deksel kopen. Wilt u zeer voordelig meerdere dozen aanschaffen? Kijk dan ook eens bij de restpartijen van Dozenproducent.nl.

Tip: wanneer u uw goederen gaat verzenden, is het verstandig om goede tape te gebruiken. Zo weet u zeker dat de doos niet per ongeluk open gaat.

Luxe doos met deksel

Bij ons profiteert u altijd van een luxe uitvoering van een doos met deksel. Wij bieden deze aan voor een scherpe prijs! Daarbij kunt u altijd uit allerlei verschillende formaten kiezen. Zit het gewenste formaat er niet bij? Geen probleem. Dan kunt u namelijk ook dozen op maat laten maken bij ons. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst graag wilt zien hoe dit er dan uitziet. Voordat u een grote partij gaat bestellen, kunt u daarom een modelexemplaar aanvragen. Zo weet u zeker dat uw luxe doos met deksel precies is wat u zoekt!

Doos met deksel bedrukken

Natuurlijk is het fijn wanneer u uw verpakkingen kunt personaliseren. Daarom kunt u bij Dozenproducent.nl uw doos met deksel laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Zo weten uw klanten meteen van wie ze een pakketje ontvangen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren karton. Kies bijvoorbeeld uit wit, bruin of zwart als basis voor uw doos met deksel en laat hem dan bedrukken. De kleur van het karton kan zo bijdragen aan een perfecte uitstraling van uw gehele pakket!

Doos met deksel op maat

Bij Dozenproducent.nl vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent. Wanneer u dus een doos met deksel op maat wilt bestellen en deze laat bedrukken, zorgen wij ervoor dat deze qua formaat precies om de inhoud past. Zo zijn uw goederen het beste beschermd. Om uw breekbare spullen nog veiliger te kunnen verzenden, kunt u deze inpakken en beschermen met bijvoorbeeld:

Wilt u zeker weten dat de spullen niet gaan schuiven tijdens het verzendproces? Dan is het verstandig om de lege hoekjes van uw doos met deksel op maat op te vullen met bijvoorbeeld Fillpak.

Doos met deksel ontwerpen

U kunt via onze site gemakkelijk uw eigen doos met deksel ontwerpen. Zowel de maat als de bedrukking kunt u helemaal naar uw eigen wens maken. Om uw verpakking te laten bedrukken, kunt u kiezen uit een digitale UV bedrukking of zeefdruk. Daarbij levert u ons de bestanden aan en kiest u zelf het drukvlak. U kunt één zijde, meerdere zijden of de hele doos personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Kiest u voor volledige bedrukking? Dan kunt u uw doos met deksel helemaal in uw huisstijl ontwerpen!

Doos met deksel bestellen

Heeft u besloten om bij Dozenproducent.nl uw doos met deksel te bestellen? Dan zullen wij voor een snelle levering en goede service zorgen! U kunt uiteraard altijd eerst een offerte aanvragen. Wij zullen dan een kostenplaatje maken waarin we al uw wensen verwerken. Betalen is later mogelijk via iDeal of met een factuur. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen voordat u uw persoonlijke doos met deksel gaat bestellen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen van onze klanten of neem contact op met de klantenservice!