Dozen

Dozen van hoge kwaliteit en in elk formaat vindt u bij Dozen producent.nl! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen weten wij precies wat belangrijk is bij verschillende soorten en maten dozen. Daarom kunt u er met onze dozen altijd vanuit gaan dat u uw goederen veilig kunt opslaan en verzenden. Uiteindelijke zijn uw klanten blij met hun onbeschadigde producten, terwijl u gebruik maakt van onze duurzame en degelijke kartonnen dozen. Wij hebben talloze soorten en maten kartonnen dozen in ons assortiment, zodat u zeker weet dat u de juiste doos voor uw product altijd kunt vinden!

Dozen in elk formaat

Bij ons vindt u dozen in elk formaat. Zo hebben wij een selectie aan standaard dozen, maar u kunt bij ons ook uw dozen op maat laten maken. Dit begint al vanaf een klein aantal dozen, maar u kunt ook grote oplages aan kartonnen dozen op maat bij ons bestellen. Afhankelijk van uw wensen, zorgen wij dat u altijd het juiste aantal en de juiste maat dozen ontvangt. Tussen onze standaard dozen vindt u onder andere Amerikaanse vouwdozen, A4 dozen, postdozen en geschenkdozen. Mocht u niet zeker weten welke maat doos u nodig heeft, dan kunt u dit gerust navragen bij onze klantenservice.

Kartonnen dozen

In ons aanbod hebben wij een grote diversiteit aan kartonnen dozen. Denk hierbij aan dozen op thema die zo gemaakt zijn dat u een specifiek soort product er perfect in kunt verpakken. Naast dat hebben we een hoop verschillende vormen dozen, voor elk soort product wel een bijpassende! Bovendien zijn onze kartonnen dozen een duurzame optie voor het verzenden van goederen. Ongeacht welke soort, vorm, maat en hoeveelheid kartonnen dozen u bij ons bestelt, wij zorgen altijd dat deze tijdig en op duurzame wijze bij u terecht komen, zodat u ook uw goederen duurzaam kunt verzenden.

Kartonnen dozen laten bedrukken

Wilt u uw verpakkingen personaliseren? Bij Dozen producent kunt u uw kartonnen dozen laten bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook nog eens voor promotie van uw bedrijf! U heeft bij ons keuze uit een zwarte bedrukking, twee kleuren of volledig met kleuren. Door ons een bestand toe te sturen met de gewenste bedrukking, regelen wij op snelle en eenvoudige wijze dat al uw dozen de juiste bedrukking hebben! Voor persoonlijke verpakkingen kunt u uw kartonnen dozen laten bedrukken door Dozenproducent!

Dozen kopen op een verantwoorde manier

Bij Dozen producent vinden wij het belangrijk dat u dozen kunt kopen op een verantwoorde manier. Hiermee doelen we voornamelijk naar duurzaamheid. Wij vinden het namelijk als bedrijf belangrijk om oog te hebben op het milieu, met name voor onze toekomstige generatie. Daarom zijn kartonnen dozen van Dozenproducent altijd gemaakt van duurzaam en afbreekbaar materiaal. Bovendien kunt u bij ons ook restpartij dozen aanschaffen. Deze dozen hebben een lagere prijs, maar de kwaliteit is nog altijd even hoog. Dit maakt dozen kopen op een verantwoorde manier bij Dozen producent een uitstekende keuze!

Dozen ontwerpen, met onze 3D ontwerper

Zit de ideale maat er niet tussen? Dan kunt u bij ons zelf uw dozen ontwerpen met onze onze 3D ontwerper! U selecteert zelf een soort doos dat u wenst en dan kunt u zelf de verhoudingen, het aantal, de kleur, de kwaliteit en de handgrepen aanpassen. Hierdoor kunt u precies de doos ontwerpen die past bij uw product. Nadat u uw perfecte doos heeft ontworpen met onze 3D ontwerper, dient u de offerte in en nemen wij contact met u op. Vervolgens zorgen wij dat u uw zelf ontworpen dozen in het juiste aantal op locatie krijgt, zodat u uw goederen kunt gaan verzenden!

Dozen online bestellen

Bent u van plan dozen online te bestellen? Bij Dozen producent profiteert u van ontzettend veel keuze tegen lage prijzen. Al onze kartonnen dozen zijn van duurzaam materiaal gemaakt en u kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen die naar uw wensen op maat wordt gemaakt. Wij bieden een gratis verzending vanaf 75 euro en spreken met u af wanneer u de bestelling zult ontvangen. Tussen onze eindeloze voorraad aan verschillende soorten dozen, vindt u ongetwijfeld de verpakking die u nodig heeft voor uw product. Ga daarom uw dozen online bestellen bij Dozen producent!

DozenProducent.nl  25 jaar gespecialiseerd
In de productie van kartonnen dozen op maat. Vanaf 1 stuks tegen een scherpe prijs! U berekent en bestelt uw Doos op Maat eenvoudig met de online calculator op onze website.