Textielband gespen 13mm

 51,74

2000 per doos

  • Levertijd vanaf 10 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf € 75,-
  • Achteraf betalen mogelijk

Textielband gespen 13mm

De Textielband gespen van 13mm zijn een essentieel onderdeel voor het veilig en stevig vastzetten van textielbanden. Deze handige gespen worden geleverd in een doos met maar liefst 2000 stuks, waardoor je voldoende voorraad hebt voor al je verpakkingsbehoeften.

Deze gespen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat zorgt voor optimale stevigheid en betrouwbaarheid. Ze zijn speciaal ontworpen om de textielbanden veilig op hun plaats te houden, waardoor je zeker kunt zijn van een veilig transport van je goederen.

Met een breedte van 13mm passen deze gespen perfect bij textielbanden van dezelfde breedte. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd en losgemaakt, waardoor je tijd bespaart bij het inpakken en uitpakken van je goederen.

Daarnaast hebben deze textielband gespen een uniek kenmerk dat ze onderscheidt van andere gespen op de markt. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de textielbanden stevig op hun plaats blijven, zelfs bij zware belastingen en schokken tijdens het transport.

Kortom, de Textielband gespen van 13mm zijn de ideale keuze voor het veilig vastzetten van textielbanden. Met hun duurzame materiaal, perfecte pasvorm en unieke eigenschappen zorgen ze voor een probleemloos transport van je goederen. Bestel vandaag nog je doos met 2000 stuks en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van deze gespen.

Textielband gespen 13mm

 51,74

2000 per doos

  • Levertijd vanaf 10 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf € 75,-
  • Achteraf betalen mogelijk